Tulosta

Ajankohtaista

Uutuuskirja Musiikki Marjatan matkojen asiantuntijalta Pekka Hakolta!

Pekka Hako & Kimmo Korhonen
ELÄMÄN MOSAIIKKI
Jean Sibelius säveltäjänä ja ihmisenä

Tarinoiden ja kuvien albumi, josta avautuu ikkunoita Jean Sibeliuksen elämään ja elinpiiriin, hänen ajatteluunsa ja
toveripiiriinsä sekä hänen tärkeimpiin sävellyksiinsä. Keskiössä on Sibelius ihmisenä.

Elämän mosaiikki on kokeneiden musiikkikirjoittajien lämminhenkinen ja kauttaaltaan nelivärinen kirja, jota voit availla ja lueskella sieltä täältä; kirja etenee 1?3 aukeaman tarinoin. Kuvitus on erittäin runsas, ja mukana on harvemmin nähtyjä valokuvia, mm. kolme värikuvaa Sibeliuksesta.

Elämäntarinan ja musiikin lisäksi tärkeänä lämpöalueena on Sibelius ihmisenä. Tekstiä täydentävät mm. kahden lapsenlapsen mainiot tarinat leppoisasta ja lapsen maailmaa ymmärtävästä Papasta sekä kahden kapellimestarin, Hannu Linnun ja Jukka-Pekka Sarasteen, näkemykset Sibeliuksen sinfonioista.

Elämän mosaiikki on Sibelius-juhlavuoden ainoa kirja, joka sopii todella suurelle yleisölle ? yhtä hyvin lapselle, kummilapselle, isälle, äidille, anopille, appiukolle, isovanhemmille kuin ystäville. Osta itsellesi tai lahjaksi!

Saatavana kirjakaupoista kautta maan ja Adlibris.com-verkkokaupasta: http://www.adlibris.com/fi


Musiikki Marjatta Ky
Puh. 03 8776 773, 040 7660 926
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Matkan hinta

Hinta 425 e sisältää bussikuljetukset Helsingistä, teosesittelyä matkalla, lounaan menomatkalla, yön 2 hengen huoneessa ja aamiaisen Hotel Kurikassa, Ilmajoki-kiertoajelun, lounaan Koskenkorvan Trahteerissa ja tutustumisen museoon sekä 1. kategorian (keskikatsomo) oopperalipun.
Lisämaksusta: Konsertti-ilta 55 e sisältäen konserttilipun ja edestakaiset kuljetukset. Buffet-päivällinen hotellissa (tiedot myöhemmin).

Hotelli

Hotel Kurikka (Hovinkatu 1, Kurikka) sijaitsee kauniilla paikalla Kyrönjoen rantamaisemassa. Hotellissa on ruokaravintola.

Ota yhteyttä

Musiikki Marjatta Ky
040 7660 926
info@musiikkimarjatta.net

Vastuullinen matkanjärjestäjä Matkapojat
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Aikataulut tilaisuuksien kestoista ja liikenteestä riippuen.

Elämän mosaiikki